lauantai 16. helmikuuta 2013

Salainen neuleystävä kevät 2013

Päätin ensimmäisen kerran elämässäni liittyä facebookin neulonta ryhmän kautta Salainen neuleystävä juttuun täksi kevääksi ( http://snykevat2013.blogspot.fi/ ) . Olen toki aikaisemminkin ollut mukana sellaisessa, missä lähetetään salaisesti tavaroita tai kirjeitä, mutta käsityöjuttuna tämä oli aivan uutta.

Innostuneena siis liityin välittömästi ja ajattelin, että tämähän on hauskaa. Ensimmäinen pakettini tulikin postissa todella nopeasti ja etuajassa. Valitettavasti en sitä heti päässyt hakemaan pojan keuhkokuumeen takia, mutta tässä se nyt on:Jännityksellä odotin , että mitä paketista löytyy. Teemana piti jollain tavalla näkyä ystävänpäivä ja se kyllä näkyi paketin sisällyksestä:


Kiitos ihana SNY aivan ihanasta paketista. Tästä riittää sekä äidille että tyttärelle, varsinkin nuo minikerät lähti välittömästi tyttären amigurumeihin :)Kiitos ihana SNY aivan ihanasta paketista. Tästä riittää sekä äidille että tyttärelle, varsinkin nuo minikerät lähti välittömästi tyttären amigurumeihin :)Nyt vain jännityksellä odottamaan mitä seuraava paketti tuo tullessaan

4 kommenttia:

 1. Kiva kun tykkäsit paketista.
  Minä olen nopea liikkeissäni...:D halusin lähettää paketin heti kun rinki alkoi. Odotan jalkaleikkausaikaa ja pelkäsin että tuo aika leikkaukseen tulee nopeasti enkä ehdi lähettää pakettia ajoissa.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!
  T: Sny

  VastaaPoista
 2. Paketistahan on löytynyt vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
 3. Todella runsaan ja hienon paketin olet saanut! Varo vaan, tähän SNY hommaan jää koukkuun :-)

  VastaaPoista
 4. Oletpas saanut tosi kivan paketin ja nopeasti. Ja aina parempaa, että langoille löytyy heti käyttötarkoitus :)

  VastaaPoista