keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Hopotuksessa Apetit uunivalmiit gratiinitPääsin Hopottajissa  http://www.hopottajat.fi/apetitgratiinit/ mukaan testaamaan Apetit uunivalmiit gratiineja. 

Apetit uunivalmiit gartiinit-sarja koostuu neljästä herkullisesta vaihtoehdosta: punajuurigratiinista, kukkakaali-parsakaaligratiinista, bataatti-juuresgratiinista sekä kasvisgratiinista. Kaikki Apetit Uunivalmiit Gratiinit ovat vähälaktoosisia ja gluteenittomia. Yhden paketin hinta on noin 3,50€. 


Aikaisemmin en ole vastaavanlaisia tuotteita testannut, enkä oikein kaupastakaan ostanut, koska olen tottunut tekemään ruokaa tuoreista kasviksista. Lähimpään Prismaan mentyäni oli heti aluksi vaikeuksia löytää näitä gratiineja, koska tuotteet olivat ylimmällä hyllyllä pakastekaapissa, eikä niitä ollut edes kaikkia vaihtoehtoja. Kaupan vaihtoehdoista valitsin sitten testattavaksi bataatti-juuresgratiinin sekä kasvisgratiinin.
Bataatti-juuresgratiinin tein pussin ohjeiden mukaan uunissa ihan lihan kanssa lisukkeeksi sellaisenaan ja se mielestäni sopii täydellisesti korvaamaan perunan. gratiinin tekeminen oli helppoa ja vaivatonta.

Tuunauskilpailu
Hopottajat järjestivät myös kampanjan aikana reseptikilpailun. tarkoituksena on tehdä oma tuunattu versio kampanjatuotteesta, ottaa annoksesta kuva ja ladata kuva reseptiohjeineen hopottajat.fi-sivuille.

Tähän tuunauskilpailuun päätin kokeilla kasvisgratiinia. Kävin katsomassa jo ladattuja kuvia ja mietin, että haluaisin tehdä jotain erilaista. Koska olen italialaisen ruoan ystävä, tuli mieleeni lasagne. Lasagnen tekemiseen käytin kasvisgratiinin lisäksi lasagnelevyjä, valmista valkokastiketta (Bechamel), ja juustoraastetta. Lisäsin mukaan vain hieman mausteita ja laitoin vuokaan kerroksittain kastiketta, levyjä ja gratiinia. Ruoka oli helppo ja nopea tehdä. Jätin ihan tarkoituksella lihan pois, koska halusin kokeilla kasvisversiota kunnioittaakseni kasvisgratiinin makua. Lopputuloksesta syntyi tälläinenHyvää ruokahalua ja muistakaahan käydä tykkäämässä tästä annoksesta hopottajien tuunauskilpailussa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti