keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Unelmille siivet konserttiOlen mukana auttamassa konsertin toteutumisessa ja jakamassa siitä tietoa eteenpäin. Tulethan sinäkin mukaan. Lisätietoa konsertista saat facebookista https://www.facebook.com/unelmillesiivet.fi


Lasten Oikeuksien Tuki ry järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa 3.12.2013 Espoon Barona Areenalla vapaaehtoistyönä toteutettavan Unelmille Siivet -hyväntekeväisyyskonsertin, jossa Suomen valovoimaisimmat tähdet nousevat lavalle tukemaan Suomessa asuvia lapsia, nuoria ja lapsiperheitä. Mukana ovat mm. Haloo Helsinki, Poets of the Fall, Robin, Krista Siegfrids, Mikael Gabriel, Tuuli, Jesse Kaikuranta, KidSing-tähti Jenni Jaakkola sekä Jontte Valosaari. Konsertti taltioidaan ja näytetään Ylen TV2 kanavalla tapaninpäivän iltana.

Lisää esiintyviä tähtiartisteja konserttiin vahvistetaan lokakuun kuluessa. Ydinteemanaan konsertti esittelee Usko. Auta. Unelmoi. -nimeä kantavan yhteiskuntavastuuprojektin, jonka tarkoituksena on välittää lapsille ja nuorille henkilökohtaisia työkaluja hyvän ja mielekkään elämän rakentamiseen.
Projektin tavoitteena on edistää nuorten itsetuntoa valmennuksen avustuksella, ja päästä sitä kautta vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi nuorten kohtaamiin ongelmiin, kuten koulukiusaamiseen, yksinäisyyteen, pahoinvointiin ja syrjäytymiseen.

Unelmille Siivet - Konsertilla tuetaan myös maailman suurinta lasten oikeuksien World´s Children´s Prize opetusohjelmaa. Ohjelma opettaa lapsille ja nuorille oikeuksien, demokratian, ympäristön sekä maailmanlaajuisen ystävyyden merkitystä. Toimintaa on tukemassa yli 58 000 koulua ja 28 miljoonaa lasta 108 maata ja nyt kansainvälisen yhteistyön myötä, ja Lasten Oikeuksien Tuki ry:n kautta myös Suomessa.

Konsertti tukee valtakunnallista Lapsen oikeuksien päivää, jota vietetään 20. marraskuuta. Jokaisesta ostetusta konserttilipusta Lasten Oikeuksien Tuki ry lahjoittaa 1 € uudelle lastensairaalalle.

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/unelmillesiivet.fi

Lisätietoja: www.unelmillesiivet.fi | www.lastenoikeuksientuki.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti