tiistai 15. lokakuuta 2013

Yksi ikuisuusprojekti valmiiksi

Nyt kun sain tämän ikuisuusprojektin valmiiksi, niin voin keskittyä muihin keskeneräisiin töihin tai aloittaa tekemään joululahjoja. Mutta ei. tyttäreni ilmoitti, että hän haluaa samaa sarjaa olevat tyynyt. Ja minä kun luulin, että pelkkä peitto riittäisi. Eihän siihenkään ole mennyt kuin ikuisuus, kun sen aloitin. Jos en väärin muista niin alkukeväästä asti olen tuota koittanut virkata ja tehdä. Toki tiedän että syyllinen on tuon työn kestämiseen ovat olleet muut virkkaukset/neulomiset ja sitten se työ, jossa on pakko käydä päivittäin.

Kuitenkin nyt voin huokaista helpoksesta ja sanoa,että valmis. Kyllähän se Ellu on oikeassa, että tyynyt tuohon päälle sopisivat loistavasti.Kuvan malli on muuten nimeltään paju. Sitä olen muokannut ja tehnyt itselleni mieleiseksi tuon loppuosan.

Mielestäni tästä tuli ihan hieno, vaikka itse niin sanonkin. Lankaa kului aivan tuhottomasti eikä tämä ihan halvaksi tullut. Lankana käytin Hjertegarnin Cotton lankaa. Pitäisi jonkin verran kulutustakin kestää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti